Verdens mest kendte kortspil?

05 november 2018 Troels Nielsen
Verdens mest kendte kortspil?

Kender du kortspillet Blackjack?

Nogle kortspil har nærmest eksisteret i evigheder. Eller sådan føles det i hvert fald. Og sådan er det også med kortspillet Blackjack.

Overvej en gang, i hvor mange film du har set nogle spille Blackjack. James Bond spiller det eksempelvis ofte i filmene af samme navn. Og du har garanteret også spillet det flere gange. Måske kender du forresten bedre spillet under navnet “halv tolv”, som man kalder det i Danmark.

Det gode ved Blackjack er, at det er så nemt at spille. Du får nogle spillekort, og efter ikke ret lang tid, så ved du om du har vundet eller tabt. Det trækker ikke ud i lang tid, og alle kan lære at spille det.

Blackjack egner sig godt til online 

Efterhånden foregår rigtig meget spil på nettet. Og det er faktisk en fordel, hvis du elsker at spille Blackjack. Spillet er nemlig meget nemt at overskue på en skæm, og visuelt virker det også godt.

Du kan nemt se hvilke kort du får af dealeren, og tilsvarende hvilke kort dealeren vender til sig selv.

Hvad går Blackjack ud på?

Spillet går ganske enkelt ud på at ramme 21 som samlet værdi af de kort du har. Eller komme så tæt på 21 som muligt.

Skulle det ske, at du og dealeren lander på nøjagtig den samme værdi, ja så får du din indsats tilbage. Det er det som man i gamblingverdenen kalder for et push.

Hvis du gerne vil i gang med at spille Blackjack uden at risikere at tabe for mange penge, så kan du blot benytte nogle af de onlineversioner, hvor du ikke behøver at spille om penge. Det giver dig mulighed for at satse lidt mere, og se hvordan spillet fungerer, uden at du skal tænke på bankkontoen.

Læs meget mere om Blackjack

Det kan være, at du gerne vil lære meget mere om Blackjack, og have et sted hvor du kan læse om spillet. Så kan det anbefales at du går ind på dette link: Blackjack.

Glæd dig til en masse timers spil online.

 

 

Flere nyheder