Vælg LPG på gasflaske

16 september 2021 Astrid Pedersen

Leder du efter en miljøvenlig flaskegas som kan bruges i forbindelse med madlavning, produktion eller opvarmning? Så kan du ed fordel vælge LPG. LPG står for Liquefied Petroleum Gas og består primært af propan. Og så er LPG erhvervslivets foretrukne valg idet man får rigtig meget varme for pengene hvilket gør LPG til en yderst rentabel gas løsning.

Hvorfor bruge LPG?

LPG er en ren og let anvendelig gas type med en høj brændværdi og en meget ren forbrænding. Propan, som udgør hoved bestanddelen i LPG, består af brint og kulstof atomer. Når disse ved forbrændings processen går i forbindelse med luftens ilt atomer dannes der vand og kultveilte.

Dette er ensbetydende med en meget ren forbrænding uden spild, og uden dannelse af slagger, aske og skadelige sod partikler. LPG er således en af de mest miljøvenlige gastyper der findes.

Hvorfor skal jeg købe flaskegas hos Primagaz?

Der er mange gode grunde til at vælge Primagaz som din leverandør af flaskegas. Primagaz har gennem mange år været erhvervslivets foretrukne leverandør af LPG på gasflasker.

Når du bestiller flaskegas hos Primagaz er du garanteret en prima service og at samtlige aftaler om levering af gas overholdes til punkt og prikke. Samtidig er det net at få ombyttet tomme gasflasker til fulde når du benytter Primagaz. Primagaz afhenter nemlig dine brugte gasflasker i forbindelse med levering af nye.

Du kan få gasflasker fra Primagaz i netop de størrelser og udformninger som du ønsker. Og hver gang du køber LPG flaskegas hos Primagaz støtter du produktionen af LPG udvundet fra biomasse – den såkaldte BioLPG – som er endnu mere klimavenlig og bæredygtig end den i forvejen rene LPG.

Primagaz leverer dine gasflasker i et omfang og med den frekvens du ønsker. Du kan læse mere om Primagaz, og bestille LPG flaskegas online på virksomhedens hjemmeside primagaz.dk

Flere nyheder