Vælg en bordlampe, der både er smuk og praktisk

30 april 2019 Emilie Jacobsen
Vælg en bordlampe, der både er smuk og praktisk

Når du skal vælge en bordlampe, som du gerne vil have stående ved siden af din sofa eller din lænestol, bør du både have fokus på, at det er en, der er smuk, og en, der er praktisk. Dermed får du det bedste fra begge verdener. En smuk lampe er selvfølgelig et spørgsmål om smag, og der er det netop vigtigt, at du mærker efter, hvad du godt selv kan lide. Du kan blive påduttet en masse af blogs, sociale medier, venner og familie, men når du køber en lampe, er det en, som du sikkert skal have i mange år fremover. Derfor bør det suverænt være en, der passer til din smag. 

Samtidig er det dog også vigtigt, at det er en praktisk lampe, der giver et godt lys. Det kan være et godt overordnet lys, hvis du bare har brug for det, men det kan også være et mere koncentreret lys, hvis du har brug for lys til at læse, skrive eller lave håndarbejde ved. 

En virkelig god for form for lampe for dig at holde øje med er Flos bordlampe. Den er skabt i et meget enkelt og stilrent design, hvilket gør, at den passer godt ind i mange forskelige former for hjem. Derudover giver den et godt lys, som du sagtens kan sidde at læse med. Dermed får du alle dine krav opfyldt. 

En bordlampe er netop smart, fordi den står på en flade, og den derfor kan stå mange forskellige steder i dit hjem. Det kan være på et lille bord ved siden af sofaen eller lænestolen, men det kan også være på en hylde eller på dit natbord inde ved sengen. Når du gerne vil skabe et nyt udtryk i dit hjem, kan du derfor bare bytte rundt på lamperne. Det kan i sig selv være med til at gøre en stor forskel. 

Flere nyheder