Tips til rengøring af dit badeværelse

By:

advertorial

Du er ikke den eneste, der elsker et skinnede og rent badeværelse. Med regelmæssig rengøring får du et sundt og rent klima ude på dit badeværelse, og du forlænger levetiden på alt dit armatur og badeværelsemøbler. Hvis du har nogle områder, som du kæmper lidt med, så kan du læse med her. Her har vi skrevet nogle tips til, hvordan du kan gøre dit badeværelse rent. Så læs med her. 

 

1. Få renset dit afløb

I dit afløb kan der godt hobe sig en del hårrester, og andet snavs op. Det kan føre til, at dit afløb bliver stoppet og vandet ikke kan flyde ordentligt igennem. Du kan med hjælp af flydende afløbrens sørge for, at afløbet fungerer korrekt, og der ikke bliver skabt forstoppelse.

Du kan også ringe efter kloakservices, der kan rense dit afløb jævnligt, hvis du f.eks. har ældre rør, der tenderer til at blive stoppet let. Det sikrer, at du ikke pludseligt står med vand ud over det hele, grundet et forstoppet afløb.

 

 

2. Hæld toiletrens i toiletbørsten

Et toilet skal rengøres ofte. Vi benytter os af toilettet flere gange om dagen, og der kommer forskellige bakterier på toiletbrættet, men også nede i toilettet. Derfor kan du med et lille tip, som at hælde lidt toiletrens ned i beholderen til din toiletbørste, gøre en stor forskel.

Det kan gøre, at dit toilet bliver vasket ordentligt med toiletrens, hver gang nogle bruger toiletbørsten, og der ikke forekommer uønsket bakterier nede i toilettet. Du kan også stille en lille hånddispenser med rens i ved siden af toilettet, så folk selv kan rense brættet, før de benytter sig af det.

  

3. Få emaljeret dit badekar

Har du kalkrester eller kalkstriber, som du bare ikke kan få af dit badekar? Så skal du overveje at få behandlet dit badekar med ny emaljering. Her bliver der nemlig spraymalet en ny emalje på badekarret, så alt gammelt snavs og kalk kan blive fjernet. Det kan give dig et helt nyt badekar at se på, og måske du får mere lyst til at bruge badekarret, nu hvor den ser mere indbydende ud.   

Posted in: emaljering