SKAL gulvet partout besigtiges inden en gulvafslibning?

20 juli 2020 Anders Lundtang Hansen

Nogle gulvafslibere gør en dyd ud af, at de lige tager et kig på gulvet med egne øjne, før de skal ud at udføre selve arbejdet.

Det kan selvfølgelig tage lidt tid, at man skal finde tid til at besøge en kunde og lave noget arbejde, der ikke direkte genererer penge i kassen, men kan man finde en mulighed for at kigge forbi, mens man måske er på vej hjem eller til en anden kunde, så kan man jo slå det sammen.

Det drejer sig jo om forberedelse i sidste ende, og desto bedre man er forberedt til en opgave, desto nemmere bliver det også at tilgå den i sidste ende.

Måske vil det sammenlagt ikke kunne svare sig prismæssigt per time, eller hvordan man ellers tager aflønning for arbejdet, og det kan måske endda bare være en service, man yder; men ellers gør man det også for at vise, at man tager sit arbejde meget alvorligt.

Igen er der andre af den slags gulvafslibningsfirmaer, der forlader sig på, at de kan nøjes med eventuelt at se billeder af gulvet eller en lille video endda, fordi de fleste mennesker kan tage gode billeder og lave fine videoer med deres telefoner nu om dage.

På den måde kan man sagtens få et godt kig på, hvad man ender med at skulle have med at gøre, specielt hvis man er en erfaren gulvafsliber, og kunden er god til at forklare, hvad det er for en type gulv, hvad der ellers er lavet ved det, misligeholdt, vedligeholdt, rengøring, andre gulvafslibere indover med videre.

Igen er der så også dem, der kan nøjes med at få en forklaring over telefonen, hvad det er for en opgave, man kan ende med at komme i møde ude hos kunden, men hvorfor ikke udnytte mulighederne fuldt ud til at være forberedt?

Flere nyheder