Sæt noget nyt og spændende op på dit nye tag

By:

Så har du måske brugt tid på at få lagt dit nye tag.

Du havde læst dig frem til på husblog.dk, hvad der var smart at benytte sig af materialer på ens nye tag, hvortil du fandt frem til det, der både passede til din pengepung, men også (nogenlunde) æstetisk.

Resultatet er da også blevet fint, selvom du ikke ligefrem er helt oppe at ringe over det, for det var da dejligt at få i hus, men det er jo så også bare, hvad det fremstår som: et nyt tag.

Der er intet spraglede, smart eller spændende at kigge på, for det var måske også bare et tag af materialer, der lignede det, som du havde tidligere, men det trængte virkelig bare til en udskiftning, end at du ligefrem glædede dig til at få et nyt tag. Det var en udgift, men det blev gjort.

Så er det også lettere at komme af med huset, hvis det snart skulle sælges. Så det føles mere som pligt end glæde at få dette nye tag.

Gør noget interessant ved dette nye tag

Vi vil skam ikke foreslå dig, at du fortryder dit nye tag og starter helt forfra. Det er simpelthen bare åndssvagt, når du nu er kommet i mål med det.

Men du kan jo bare gøre taget lidt mere spændende eller indbringende at bruge.

Hvad med at installere nogle solceller på det, så du kan se elregningen forblive længere nede, end den hidtil har været?

Så bliver det jo pludselig en god investering af have sig et nyt tag!

Men du kan også gøre taget mere æstetisk spændende at kigge på med at sætte ting op på det, hvilket blandt andet kunne være en vejrhane.

Eller hvad med at gøre reklame for din egen butik eller lade dig betale for at reklame for et andet firma ved at have bannerreklamer hængende fra taget?

Mulighederne er mange.

Posted in: Nyt tag