Malerfirma i København – hvordan vælger du?

20 december 2020 Anne-Mette Hansen

Har du opgivet idéen om at male din nye bolig selv? Står du overfor at skulle finde en dygtig maler til opgaven? Der er mange ting at overveje. Hvad koster det? Får du garanti på det udførte arbejde? Skal du betale før eller efter arbejdet er udført? 

Læs med her og undgå de typiske faldgruber, når du hyrer en håndværker.

1. Bed altid om et fast tilbud

Ligesom med andre serviceydelser er det en god idé at få et fast tilbud. At betale pr. time kan hurtigt løbe op, og du har ikke et reelt overblik over, hvad det koster. 

Du kan med fordel indhente et tilbud fra to forskellige malerfirmaer. Sammenlign tilbuddene og vælg det bedste. Varierer de meget, kan du vælge at spørge et tredje firma. Hvis det ene er alt for billigt, er det måske lig med, at malerfirmaet ikke er seriøst omkring deres arbejde. 

2. Betal først når arbejdet er udført, og du er tilfreds med det

Du skal aldrig betale for håndværksydelser som malerarbejde på forhånd. Du risikerer at blive snydt eller at arbejdet ikke leve op til dine forventninger. Har du allerede betalt, er det sværere at brokke sig over dårligt udført arbejde. 

3. Undersøg altid om maleren giver garanti på arbejdet 

Garanti på serviceydelser er en vigtigt ting. Uden at være fagperson kan du ikke vide, om arbejdet er udført korrekt. Det viser sig måske først efter nogle måneder eller år, hvor malingen begynder at skalle af. Fordi den ikke var beregnet til netop den type væg eller rum. Med garanti på det udførte arbejde kan du klage til firmaet over det. 

Husker du på disse tre ting, bliver det lettere for dig at finde et godt malerfirma i København. Der er nemlig rigtig mange af dem, og det er lidt af en jungle. Du kan nemt komme til at betale for meget eller stå med dårligt udført malerarbejde. 

Læs mere om malerfirmaet Malerkanonen i København!

Flere nyheder