Mad ud af huset til alle typer fester

16 august 2021 Astrid Pedersen

Har du brug for en håndsrækning når det handler om traktementet til din fest? Så er der hjælp at hente hos det danske catering firma Kokken & Jomfruen.

Bestil de traditionelle fest menuer som mad ud af huset

Hvis du er en stor fan af de helt konventionelle menuer med forret hovedret og dessert kan du med fordel bestille festens måltid som mad ud af huset hos Kokken & Jomfruen.

Kokken & Jomfruen er leveringsdygtig i flere forskellige fest menuer, både til anretninger og fad serveringer. Du kan altid kontakte Kokken & Jomfruen med specifikke ønsker til fest menuen og få et skarpt tilbud på mad ud af huset til din fest.

Sæt prikken over i’et med en lækker buffet ud af huset

En anden mulighed er at bestille de lækreste buffet retter hos Kokken & Jomfruen. Skal du holde eksempelvis konfirmation, nonfirmation eller studentergilde, og ønske du en mere uformel stil, er en buffet den ideelle løsning.

Når du serverer buffet kan dine gæster selv bestille hvad, hvor meget, og hvornår de vil spise. Især de unge er vilde med buffet som kan indeholde alt fra tapas, kanapeer og pindemadder til salater, sandwiches og sliders. Og skal det være ekstra nemt kan du bestille buffet ud af huset hos Kokken & Jomfruen.

Få brunch ud af huset hos Kokken & Jomfruen

Står du for at skulle afholde en fest i de tidlige dagtimer, for eksempel en barnedåb, er det oplagt at traktere med en vel tilberedt brunch buffet. Denne kan du også med stor fordel bestille hos Kokken & Jomfruen.

Når du bestiller brunch ud af huset hos Kokken & Jomfruen slipper du for selv at skulle knokle i timevis for at fremstille de mange lune brunch anretninger. Og du kan være helt sikker på at din brunch holder top kvalitet.

Du kan se de mange spændende muligheder for mad ud af huset hos Kokken & Jomfruen på https://www.kokken-jomfruen.dk/ 

Flere nyheder