Lad en dygtig og erfaren gulvsliber forestå din gulvafslibning på Frederiksberg

11 oktober 2020 Astrid Pedersen

Trænger din bolig til en ordentlig indvendig overhaling – for eksempel frisk maling på væggene og en modernisering af køkken og bad? Så er det en god idé at få de rette håndværkere og øvrige fagpersoner på plads, så du kan optimere tids forbruget og dine omkostninger i forbindelse med renoveringen. Og i denne forbindelse må du endelig ikke glemme trægulvene i stuer og i værelser.

Hvorfor skal jeg renovere mine trægulve?

Når du alligevel er i gang med at rykke møbler til side for at give plads til de malere som skal opfriske vægge, lofter og indvendigt træværk kan du lige så godt sørge for at gulvene ved samme lejlighed får en tur.

Måske har du ikke lagt mærke til at gulvene er blevet matte og slidte at se på, da disse tegn på slitage opstår gradvist hen over flere år. Men når først du har flyttet sofaen ud fra væggen, og rullet gulvtæppet til side, vil du hurtigt kunne se hvor stor kontrasten er imellem de områder som har været beskyttet mod sol og dagligt slid, og så de der ikke har.

Et slidt trægulv vil typisk fremstå nusset og snusket, præget af grålige slidspor fra nedtrådt skidt, skjolder fra spildte væsker og så de klassiske gullige plamager der hvor solens skarpe stråler har bleget træværket. Og disse skønhedspletter lader sig kun fjerne med en gulvafslibning.

Hvor kan jeg få hjælp til en gulvafslibning?

Du bør sørge for at lade gulvene afslibe før du får malet. Venter du til bagefter risikerer du at slibe støv sætter sig i den friske maling på væggene – og så er du lige vidt. Samtidig er det en god idé at lade en professionel gulvsliber forestå afslibning af gulve – i hvert fald hvis du vil være sikker på et smukt og holdbart resultat.

Få det bedste tilbud på gulvafslibning hos DBF Gulvservice via hjemmesiden gulvafslibning-priser.dk

Flere nyheder