Installation af robotplæneklipper er nemt og hurtigt

24 august 2020 Lotte Hindsberg

Hvis man som haveejer overvejer at investere i en robotplæneklipper men er i tvivl om man kan finde ud af eller har overskud til at sætte eller stikke de nødvendige kanter ned, som gør at robotplæneklipperen ved hvor den skal køre og absolut ikke skal køre, er der hjælp at hente til installation.

Du kan bestille installation af robotplæneklipper, samtidig med at du køber den eller hvis du finder ud af efterfølgende at du gerne vil have hjælp, kan det også lade sig gøre.

Spar tid og få samtidig en pænere græsplæne

Undersøgelser har vist, at vi igennemsnit bruger omkring 39 timer hver sommer på at slå græs, aflevere afskåret græs på genbrugspladsen og servicere maskinen. Det er tid du med en robotplæneklipper kan bruge på andre projekter eller tid du kan hygge med dine familie og venner. Samtidig stortrives din græsplæne af den hyppige klipning, modsat kløver og mos, som vil dø og overlade græsplænen til græsset. De bittesmå stykker græs som dagligt bliver klippet af, ender i græsset og bliver til naturgødning.

Det er samtidig en langt mere miljøvenlig løsning, da robotplæneklipperen er batteridrevet og bliver ladet op i opladeren af solenergi, modsat en almindelig plæneklipper der kører på el eller benzin.

Vil maskinen genere mine naboer?

En robotplæneklipper er næsten lydløs og vil hverken genere dig eller dine naboer når den arbejder. Den kan yderlig installeres til at køre når ingen er hjemme. Den kan køre omkring 60-90 min før den skal genoplades. Den vil selv køre tilbage til opladeren, når det er tid. Det samme vil den også gøre, hvis det begynder at regne og plæneklipperen vurdere at det er for vådt til at klippe græsset.

Der er ingen grund til at være nervøs for at robotplæneklipperen bliver stjålet. Den fungere kun hvis den har den rigtige kode. 

Flere nyheder