Hvorfor er strømpebukser så frække?

30 september 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvorfor er strømpebukser så frække?

Man kan sige, at der er to årsager til, at strømpebukser har fået det prædikat, at de skulle være ret så frække, og den ene ting er historisk, som vi vil uddybe senere i denne artikel.

Den anden årsag kan man tillægge denne vittighed:

– Hvad siger man til en kvinde, der spørger, hvad hun ser pænest ud i?
– Ingenting!

For det er tanken om det, man lige nøjagtig ikke kan se, som der pirrer en. Man ved jo godt, hvad der er derinde i både teori og praksis, hvis man ikke har set det før.

Men når en kvinde, man har set nøgen før, er gemt væk bag noget fræk undertøj, der er helt nyt og ikke brugt før, så får det ens tanker til at tænke pirrende. Det er lidt ligesom at forandre en ret, man i forvejen elsker, til at blive endnu bedre, uden man vidste, at man skulle gøre dette ved det.

Den effekt har almindeligt tøj bare ikke, og det ville slet ikke have samme evne, hvis man kunne se almindelige kvinder vade ned ad gaden i strømpebukser og andet undertøj – selvom det nok ville få folk til at vende hovederne og komme med tilnærmelser.

Kvindens valg af dette undertøj er ofte til intime stunder generelt og nogle gange specielt udvalgt til en person, man holder af – derfor skal man føle sig speciel, når kvinden ifører sig dette tøj.

Den anden historiske årsag lægger sig lidt til det samme, men skal ses i større skala.

I gamle dage var det meget erotisk ophidsende, hvis man bare fik lov at se en kvindes ankel.

Og så skete der pludselig nogle kvantespring, hvoraf man kan fremhæve bikinien og ikke mindst stræmpebukserne.

Der blev ikke afsløret en smule ad gangen, der skete et regulært paradigmeskift, hvor beskueren pludselig fik lov at se en hel del.

Ikke alle brød sig om dette. De var ikke parate til det, men andre fandt det netop frækt.

Flere nyheder