Hviid Advokater A/S – Ægtepagter og testamenter

19 oktober 2016 Maria Andersen

I livets store øjeblikke har vi ofte brug for juridisk bistand for at tackle de nye livsvilkår. Det kan være glædelige begivenheder som ægteskab, børn eller huskøb. Det kan desværre også være skilsmisse, deling af forældremyndighed, udarbejdelse af eller håndtering testamenter, personskadeerstatning, dødsbobehandling eller lignende. Uanset hvilke af de disse begivenheder, der sker i dit liv, er det vigtigt at håndtere dem bedst muligt, så du og dine nærmeste kan komme videre. Hos Hviid Advokater A/S har vi specialiseret os i de dele af juraen, der har med ovennævnte områder at gøre. Således tilbyder vi vores faglige ekspertise inden for ejendomshandel, dødsbobehandling, entrepriseret, personskadeerstatning, testamenter og ægteskaber. Med speciale i disse fagområder samt 27 års erfaring i retssager kan vi levere en særdeles kompetent juridisk bistand.  

Ægtepagter

Når vi skal giftes, er vi forelskede og siger ja til hinanden, indtil døden os skiller. Vi tror på kærligheden, og sådan skal det være. Det er dejligt og livsbekræftende. Alligevel kan det dog være en vældig god idé at lave en ægtepagt med fx særeje. – Ikke som et tegn på mistillid til partneren og kærligheden, men snarere som en praktisk foranstaltning, hvis ægteskabet mod alle forventninger og uheldigvis munder ud i en skilsmisse. På den måde har man sikret sig, at man på en fair, værdig og juridisk professionel måde kan dele værdierne i en følelsesmæssigt belastet periode. Det vil gavne både dig, din partner og eventuelle børn. At lave en ægtepagt kan således være en måde, hvorpå man sikrer sig, at et forhold afsluttes så godt som overhovedet muligt, hvis et brud er uundgåeligt. Lad vores erfarne og dygtige advokater hjælpe dig og din ægtefælle med at udforme en ægtepagt, der imødekommer jeres individuelle behov og fremtidssikrer jer. 

Testamenter

Det kan være vældig ømtåleligt og vanskeligt at dele og fordele arven efter en pårørende. Dette skal gøres i en periode, hvor man sørger og muligvis har svært ved at overskue økonomiske og praktiske aspekter i kølvandet på dødsfaldet. Et professionelt udarbejdet testamente er derfor uhyre meget værd. Det hindrer konflikter og tvister i en følelsesladet situation og sikrer, at alt forløber, som afdøde ønskede det. Det kan advokater hos Hviid Advokater A/S sørge for. Er der problemer eller tvivl i forbindelse med et færdiggjort testamente, kan vi også hjælpe med det. Har du brug for en advokat århus med speciale i ægtepagter og testamente, så tag kontakt for yderligere information og afklaring.      

 

Flere nyheder