Hvem løser krydsord?

27 januar 2019 Lykke Holzmann Søby
Hvem løser krydsord?

Alle typer mennesker laver krydsord engang imellem, og mange andre typer puslespil, det er ikke kun gamle mennesker. Mænd, kvinder, unge mennesker, gamle mennesker, forskere, musikere, folk der arbejder i Netto. Det fælles tema er et ønske om at blive intellektuelt udfordret. Hvis man skal sige det lidt hårdt er folk, der er gode til ord, mere tilbøjelige til at løse krydsord, mens folk der mere er logisk tænkende mere tilbøjelige til at løse Sudoku.

Med hensyn til hvad skal man gøre for at blive interesseret, er svaret: ingenting. Hvis du ikke er interesseret, er du ikke interesseret. Hvorfor spilde din tid på at forsøge at blive interesseret i noget, bare fordi nogle andre mennesker kan lide det? Bortset fra at det er rigtig godt for din mentale sundhed – men det kan Sudoku også være – det vigtigste er at man får brugt sin hjerne godt og grundigt.

Men hvis du oprigtigt er interesseret i at løse krydsord eller nogle puslespil, men ikke ved hvordan du kommer i gang, så start med at løse nogle rigtig nemme krydsord på nettet eller i avisen. Der er ingen skam i at løse enkle krydsord først – man skal jo starte et sted.  Du kan sagtens finde masser af steder på internettet, hvor du kan løse krydsord fra begynder niveau og helt op til ekspert.

Du kan også begynde at være på udkig efter en bog eller e-bog om krydsord eller læse her https://fun-games.dk/krydsord/ hvordan man kan blive god til at løse krydsord.

Idéen med at løse krydsord er først og fremmest at nyde det og at have det sjovt, så hvis det hjælper dig med nogle krydsordstips for at have det sjovt, så er det vigtigt at du finder det og får al den hjælp som du har brug for. At krydsord også er sundt for hjernen, og vaskeægte hjernegymnastik er kun en bonus.

Flere nyheder