Hårdere rejsning og længere nydelse med penisringe

13 april 2018 Astrid Pedersen
Hårdere rejsning og længere nydelse med penisringe

Ønsker du dig en hårdere og mere langvarig rejsning, kan du med fordel prøve en penisring. Penisringe er den mest populære og anvendte metode til at opnå en højere grad af hårdhed og følsomhed i penis. Som udgangspunkt kan alle bruge penisringe. Du behøver ikke at lide af rejsningsbesvær eller problemer med din erektion. Det kan være, at du blot ønsker at prøve, hvordan det føles at være ekstra hård og følsom under samlejet – og især at hre, hvordan din partner oplever dette.

Hvilken type penisring er bedst?

Der findes flere forskellige typer penisringe, og det er et spørgsmål om smag og behag, hvilken model, man finder mest behagelig og stimulerende. Er du totalt nybegynder, er det en god idé at starte med en blød model i jelly materiale. Disse er ikke helt så stramme som de mere avancerede modeller – og så kan du gradvist vænne dig til fornemmelsen.

Når du føler, at du er klar til at gå et niveau op, kan du forsøge dig med en penisring af gummi. Disse fås med eller uden vibration. Vibratoren, som er indbygget i penisringen, forstærker nydelsen – også for den partner. Og de helt avancerede penisringe spændes samtidig om testiklerne, hvilket igen giver øget følsomhed og nydelse.

Hvordan bruger jeg en penisring?

En penisring rulles ned over skaftet på den erigerede penis – helt ned til roden. Her skal den gerne sidde stramt. Når penisringen strammer, forhindrer den det blod, som er løbet til svulmelegemet, i at løbe tilbage. Herved bliver erektionen hårdere, og holder i længere tid. Du bør ikke lade en penisring sidde i længere end højst tyve minutter ad gangen. Og føles det ubehageligt eller smertefuldt, skal du omgående tage penisringen af.

Hvis du er blevet nysgerrig på konceptet penisringe, kan disse købes online hos Belugi.dk – Nordens største online forhandler af sexlegetøj

Flere nyheder