Glo-ball gulvlampen fra Flos – og andre klassikere

26 juli 2018 Astrid Pedersen
Glo-ball gulvlampen fra Flos - og andre klassikere

Leder du efter flotte gulvlamper til din bolig, er det en rigtig god idé at afsøge markedet grundigt, så du finder en gulvlampe, som passer præcist ind i din – og dit hjems – stil. Man kan sagtens forelske sig i en gulvlampe, man finder i en butik, blot for senere at opdage, at den stikker helt af fra de øvrige møbler i stuen. Og omvendt kan man blive overrasket over, hvor flot en gulvlampe, som ellers har syntes anonym og kedelig, rent faktisk gør sig i samspil med det øvrige decor.

Glo-ball gulvlampen fra Flos – en raffineret klassiker

Den enkle gulvlampe fra Flos’ Glo-ball serie synes for eksempel ikke af så meget. Den hviler i sin organiske runde form, som et blidt lysende æg eller en støvbold på marken. Det er dog ikke uden grund, at det simple design er gået hen og blevet en design klassiker. Glo-ball gulvlampen fra Flos er designet af Jasper Morrison, og fås også som loftlampe, bordlampe, væglampe og pendel. Den smukke lampe af slebet glas spreder et utroligt blidt og behageligt lys, og glider helt umærkeligt ind i alle typer decor. Du går aldrig galt i byen med en Glo-ball gulvlampe fra Flos i hjørnet eller ved siden af sofaen.

Find designer gulvlamper hos andlight.dk

i den online shop på andlight.dk finder du såvel gulvlamper som bordlamper, loftlamper, væglamper og pendler fra kendte og velansete designhuse og producenter så som Foscarini, Frama, Grupa Products, GUBI, HAY Lamper, Here Comes The Sun, In The Tube, IQlight, ISP, Jake Dyson, Tom Dixon, Tom Rossau, Tonone, Trizo21, Vasanthi, Verner Panton, Dreizehngrad, DybergLarsen, Established & Sons, Baltensweiler, Bestlite, BINY – DCW éditions, Cph Lighting, Darø, David Trubridge, Lumen Center Italia, lumini, Studio Italia Design, Svalen, Made By Hand, Marc Pascal og mange flere. Se alle de smukke designer lamper på https://andlight.dk/shop/gulvlamper-178c1.html 

Flere nyheder