Find nemt ud af, hvad din advokat koster

12 oktober 2016 Emilie Jacobsen

Hvis du har søgt efter “advokat Esbjerg” i en søgemaskine på nettet, vil du helt sikkert have fået rigtig mange resultater. Men for mange af dem kan det være svært at finde ud af, hvor meget du skal betale for at hyre dem. Det er ligegyldigt, om du er huskøber, en enmandsvirksomhed eller har brug for hjælp til at få erstatning i forbindelse med en trafikulykke. Nogle advokatfirmaer gør dog meget ud af at have en prispolitik, der er nem at gennemskue. Det er for eksempel Hviid Advokater. 

De har lavet en prisliste med nogle af de mest almindelige sager, de bliver hyret til. Det er for eksempel at læse en købskontrakt igennem eller at tinglyse et skøde. Det kan også være at hjælpe en virksomhed med at skifte navn eller få indført et nyt medlem i bestyrelsen. Her kan du hurtigt se, hvad det vil koste dig at bruge dem. 

Du kan dog også komme ud for sager, hvor du ikke bare kan finde en pris på hjemmesiden. Det er mere komplicerede sager, hvor det kan være sværere for en advokat at gennemskue præcis hvor lang tid, det vil komme til at tage. Det kan for eksempel være i sager, hvor du er kommet til skade og har brug for erstatning, eller hvis din virksomhed er havnet i en tvist med en anden virksomhed. Her vil Hviid Advokater altid komme med deres bedste bud på, hvor meget det vil komme til at koste. I nogle tilfælde vil de også tage højde for, hvor meget det vil komme til at koste, hvis I er nødt til at tage sagen hele vejen til retten. 

Det er dog meget billigere ikke at tage sagen så langt, og Hviid Advokater vil gøre alt for, at det ikke kommer så vidt. Det vil nemlig være dyrt for både dig og for modparten. Det er typisk et argument, som din modpart godt vil kunne forstå. Nogle gange kan en sag dog gå så meget i hårdknude, at der ikke er nogen vej uden om. Det kan for eksempel være i tvister mellem entreprenører og bygherrer. Hvis begge lige stædigt holder på, at de har ret, er en domstol nødt til at afgøre, hvem der har ret, og hvem der tager fejl. Det vil typisk ske ved hjælp af en uvildig skønsmand. Hvis sagen skulle komme så vidt, vil Hviid Advokater selvfølgelig støtte dig igennem hele forløbet. 

Flere nyheder