Find et kristent opholdssted i Danmark

04 januar 2021 Astrid Pedersen

Som religiøst troende menneske kan det godt være vanskeligt at finde åndeligt fodfæste i en sekulariseret verden. Et samfund som det danske, hvor fællesskabet bygger på en overvægt af materielle frem for åndelige og intellektuelle værdier, levner ikke megen plads til spiritualitet og religiøs fordybelse.

Du oplever sikker som kristen at du kan have svært ved at dyrke din tro i det åbne – og at denne ofte bliver gjort til genstand for hån, spot og latterliggørelse af ateister eller agnostikere som ikke anerkender dens værdimæssige fundament. Og samtidig kan det godt være rigtig vanskeligt at finde ligesindede som deler dine tanker og din trang til at handle og tænke i overensstemmelse med din tro.

Find nye venner på et kristent opholdssted

Du skal dog ikke tro at du er alene med disse problemer. Hvert år vælger mange kristne i din situation at valfarte til et af de mange kristne refugier som ligger placeret rundt omkring i Danmark.

På et kristent refugium kan du dyrke din tro og de ritualer som hører med uden at skulle frygte fordomme og drilleri. Et kristent refugium er nemlig bygget op omkring en respekt for det enkelte menneske og hans eller hendes forhold til Gud, og tilgodeser derfor den enkeltes behov for at leve i nåden.

Når du tilmelder dig et ophold på et kristent refugium som for eksempel Mikkelsbakke Refugium vil du blive budt velkommen med åbne arme. Du vil få mulighed for at bruge din tid på refugiet som du ønsker og har behov for. Der er på Mikkelsbakke Refugium både plads til fordybelse i enrum hvor du kan dyrke meditation eller bibelstudier, samtidig med at du har mulighed for at deltage i diverse liturgiske handlinger, bøn eller fælles sang.

Du kan læse mere på Mikkelsbakke Refugium og booke dit ophold via hjemmesiden mikkelsbakke.dk.

Flere nyheder