Find dit lokale Opel værksted

09 juni 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Skal familiens garage eller carport beriges med et nyt køretøj? Så bør du overveje en bil af mærket Opel.

Med en Opel bil får du kvalitet og sikkerhed til en forholdsvis lav pris. Opel biler har igennem mange år været blandt danskernes absolutte favorit bilmærker – og du vil med garanti kunne finde mindst én Opel model som matcher familiens behov og præferencer.

Køb din nye Opel brugt og spar penge

Hvis din nye bil ikke skal koste spidsen af en jetjager er det en fordel at tage et kig på det bugnende danske marked for brugte biler til salg. Her vil du med sikkerhed kunne finde en brugt Opel af nyere dato, med masser af kilometer tilbage i tælleren.

opel

Når du køber en brugt bil undgår du det store værditab som finder sted inden for de første tre år af bilens levetid. Og så får du stadig rigtig meget bil for dine penge.

Hvor finder jeg et godt Opel autoværksted i Brøndby?

Hvis du er på udkig efter en automekaniker, som kan fikse din Opel når den trænger til service eller skal have udbedret en skade, kan du med fordel aflægge Bilhuset Frederiksen A/S en visit.

Hos Bilhuset Frederiksen A/S finder du udelukkende dygtige og kompetente service teknikere og mekanikere som kender samtlige Opel modeller fra alle årgange ud og ind. Bilhuset Frederiksen A/S er nemlig autoriseret Opel værksted, og har igennem mange år betjent glade og tilfredse Opel ejere fra hele Vestegnen.

Er du således bosat i Brøndby eller på de kanter, er Bilhuset Frederiksen A/S det rette valg når du er på jagt efter en Opel mekaniker. Og ønsker du solide fordele i forbindelse med service og reparation, kan du altid indgå en favorabel service aftale med værkstedet.

Du kan læse mere om Bilhuset Frederiksen A/S, og kontakte bilhuset direkte via hjemmesiden bh-f.dk.

Flere nyheder