Find din nye SAP konsulent gennem et konsulentfirma

14 april 2021 Astrid Pedersen

Trænger IT systemerne i din virksomhed til en opgradering? Så kan løsningen være at få konsulentbistand udefra.

Få hjælp til at optimere dine processer med en SAP konsulent

Hvis din virksomhed, i lighed med mange andre større danske virksomheder og organisationer, benytter SAP baseret IT infrastruktur, kan du med fordel benytte dygtige og veluddannede SAP konsulenter når systemet skal udbygges eller vedligeholdes.

Det er vigtigt at de operationelle medarbejdere som forestår optimering af din SAP løsning har erfaring inden for dette område og har en dybtgående viden om SAP’s grund principper samtidig med at de er 100% opdateret på de seneste modeller og versioner.

Således bør du i disse dage udelukkende gå efter S/4HANA certificerede SAP konsulenter, da support på SAP ECC udløber i 2025. Og du bør finde dine SAP konsulenter hos et konsulenthus som har særligt speciale inden for netop denne type freelancere.

Hvor finder jeg de mest kompetente SAP konsulenter?

Leder du efter de dygtigste og mest erfarne SAP konsulenter i Danmark kan du med fordel kontakte Accuro ApS. Accuro ApS har mange års erfaring med rekruttering og formidling af særdeles veluddannede og kvalificerede SAP konsulenter, og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med at finde det helt rigtige match.

Med en SAP konsulent fra Accuro ApS er du garanteret vækst i din forretning og fremdrift på dine projekter. Accuro ApS sætter en stor ære i udelukkende at finde de bedste SAP konsulenter og i at placere dem de helt rigtige steder.

Accuro ApS leverer såvel funktionelle SAP konsulenter, som også er kendt under betegnelsen SAP forretningskonsulenter og tekniske SAP konsulenter som SAP projektledere og SAP testkonsulenter. Der ud over kan Accuro ApS levere SAP outsourcing via virksomhedens afdeling i Ukraine, og du kan også få tilbudt remote SAP konsulenter.

Læs mere om Accuro ApS og SAP konsulenter på accuro.dk.

Flere nyheder