Få hjælp til udfærdigelse af testamente

27 august 2020 Astrid Pedersen

Har du og din samlever en gyldig sameje kontrakt på boligen – og har du og din ægtefælle husket at sikre hinanden boligmæssigt med et testamente? Så behøver du ikke at læse mere. Men i modsat fald bør du kigge nærmere på nedenstående.

Hvorfor skal jeg oprette et testamente når jeg køber bolig?

Hvis du køber bolig sammen med din kæreste eller din ægtefælle er I fælles forpligtet økonomisk mange år frem. Dette betyder at det er vigtigt at tage stilling til hvad der skal ske i tilfælde af at den ene part dør.

Uden et testamente er det arveloven der bestemmer hvad der skal ske med boligen hvis den ene part dør. Og da det kan have store konsekvenser for den efterlevende, som kan risikere at skulle fraflytte boligen, er det en rigtig god idé at få oprettet et testamente og dermed sikre hinanden od et sådant muligt udfald.

Hvem kan hjælpe mig med at oprette et testamente i Stege?

Hvis du er bosat i Stege eller andet steds i den sydlige del af Sjælland kan du med fordel kontakte Lonnie Kromann Nielsen fra Advokatfirmaet Kromann Nielsen i Vordingborg hvis du ønsker hjælp til udfærdigelse af et gyldigt og fyldestgørende testamente.

Lonnie Kromann Nielsen har mange års erfaring med privat ret, her under arve ret, og kan derfor sagtens hjælpe dig med at få udformet et testamente som indeholder alle nødvendige oplysninger. Når du lader Lonnie Kromann Nielsen fra Advokatfirmaet Kromann Nielsen bistå i forbindelse med oprettelse af testamente kan du være sikker på at det bliver udført grundigt og tilbundsgående, og med udgangspunkt i netop din unikke og individuelle situation.

Intet er overladt til tilfældighederne når du lader Lonnie Kromann Nielsen forestå udarbejdelse af dit testamente. Og hvis du opretter testamentet i forbindelse med boligkøb, hvor du har valgt Lonnie Kromann Nielsen som din boligadvokat, vil du samtidig få en god rabat. Læs mere på kromann-nielsen.com

Flere nyheder