Få hjælp til administration af dine parkeringsplader hos et parkeringsselskab i Odense

12 april 2021 Astrid Pedersen

Ønsker du at dæmme op for uvedkommende og uretmæssig parkering på dine private parkeringspladser? Så bør du alliere dig med et professionelt parkeringsselskab, som kan hjælpe dig med at få opsat den rette skiltning, og som kan sanktionere eventuelle parkeringssyndere. Og her er det en god idé at vælge et lokalt et af slagsen.

Få den rette hjælp hos UnoPark – dit parkeringsselskab i Odense

Hvis du leder efter en professionel løsning på dine udfordringer med uvedkommende parkering på dine private parkeringspladser, kan du med fordel tage kontakt til UnoPark.

UnoPark er et landsdækkende parkeringsselskab, som igennem de seneste mere end ti år har serviceret private og offentlige parkeringskunder rundt omkring i landet. Med UnoPark får du en stærk og fleksibel parkeringsløsning, som kan indeholde alle former for parkeringsservice – lige fra parkeringsopsyn og parkeringskontrol ved dygtige og veluddannede parkeringsvagter til skiltning, overvågning og opsætning af automater til udstedelse af parkeringstilladelser.

Når du bliver kunde hos UnoPark, vælger du selv i samråd med din personlige parkeringskonsulent, hvilke ydelser der skal indgå i din samlede aftale. Du kan til enhver tid ændre i din aftale, hvis du har brug for at tilføje eller fjerne elementer, eller hvis du ønsker at lave om på de procedurer, som er angivet i aftalen. Hos UnoPark arbejdes der efter devisen, at det er dig selv, der fastsætter reglerne for dine parkeringspladser – UnoPark sørger for at disse bliver håndhævet.

Som kunde hos UnoPark får du selvfølgelig fuld medbestemmelse over din parkeringsløsning samt adgang til administration af dine parkeringspladser gennem en digital platform. Denne kan tilgås via din computer eller ved hjælp af den smarte app, som installeres på smartphone eller tablet, og som giver dig adgang til eksempelvis at udstede eller tilbagekalde parkeringstilladelser, uanset hvor du befinder dig.

Hvis du ønsker at blive kunde hos UnoPark, kan du altid rette henvendelse via firmaets hjemmeside UnoPark.dk

Flere nyheder