Få et godt tilbud på en grundig gulvafslibning på Frederiksberg

12 april 2019 Astrid Pedersen
Få et godt tilbud på en grundig gulvafslibning på Frederiksberg

Et lækkert trægulv, som er intakt og som dækker det meste af boligens areal, giver din bolig en særlig status på boligmarkedet. Især hvis trægulvet er originalt, og således passer perfekt til boligen. Trægulve er

Slidte og triste trægulve kan trække ned i boligens værdi

Hvis dit hus eller din lejlighed er forsynet med et originalt trægulv, kan det således godt betale sig at passe godt på det. Når eller hvis din bolig på et tidspunkt skal sælges, vil et lækkert, velholdt trægulv kunne tilføje værdi til din bolig, som den ikke ville have haft, havde dit trægulv været fremstillet i et nyere materiale.

Hvis dit boligsalg er nært forestående, og du har forsømt pleje af dit trægulv – eller det blot bærer præg af daglig anvendelse gennem flere år – kan det være en god idé at få det øverste lag af træværkets overflade fjernet ved en grundig og effektiv gulvafslibning.

Hvordan kan en gulvafslibning forøge værdien af min bolig?

Måske har du ikke selv lagt mærke til, at dit gulv er blevet slidt, og med årene har tilegnet sig flere pletter, skjolder, skrammer, ridser og misfarvninger i overfladen. Men en potentiel køber vil se disse tegn på slid, og i værste fald mistolke dem som værende tegn på alvorlige skader i træværket. Du vil selv bliver overrasket over, hvor lækkert og flot dit trægulv er under den slidte og triste overflade. Og med den rette efterbehandling kan dit trægulv komme til at stå som nyt – og dermed repræsentere et ubetinget aktiv for dit hus eller din lejlighed.

Brug en professionel gulvmand, når trægulvet skal slibes

Når resultatet skal være perfekt, og du ikke selv har tid til – eller mulighed for – at sætte flere dage af til projekt gulvafslibning, kan du med fordel kontakte din lokale gulvmand. Du kan finde ham på gkservice.dk

Flere nyheder