Få dit smukke gulv tilbage med en professionel gulvslibning

29 marts 2021 Astrid Pedersen

Er gulvet i din bolig belagt med ægte massivt træværk? Så hører du faktisk til blandt de særligt privilegerede. Der bliver nemlig længere og længere imellem huse og lejligheder som er forsynet med originale trægulve.

Mange bolig ejere vælger at skifte de gamle, slidte trægulv ud, enten med nye af slagsen eller med klik parket gulve i syntetisk laminat som måske nok kan ligne træ men på ingen måde har den samme fornemmelse. Og så er der dem som lader sig rive med af tidens bolig indretnings tendenser, og vælger at overhælde det sagesløse trægulv med beton eller cement for at skabe det eftertragtede urbane eller industrielle look.

Skån dit trægulv – det betaler sig

Men det er faktisk rigtig synd at skrotte et sundt og intakt trægulv blot fordi træværket er blevet lidt nusset i overfladen. Som nævnt er originale trægulve i høj kurs, og udgør derfor et stort aktiv for din bolig. Derfor bør du værne om dit gamle trægulv. Og det kan du gøre med hjælpe fra en lokal gulvmand som kan hjælpe dig med passende gulvservice.

Giv dit trægulv en ordentlig overhaling med en gulvslibning

Skal dit gamle trægulv stå som nyt? Så er det en gulvslibning du skal ud i. Ved en gulvslibning fjernes det allerøverste lagt af træværkets overflade – der hvor alle de grimme skønhedspletter i form af slidspor, pletter, skjolder og mindre ridser sidder.

Man kan godt blive ganske overrasket over hvor stor en forskel en gulvslibning kan gøre. Selv det grimmeste og mest snuskede trægulv kan komme til at stråle som var det ganske nylagt, og træværket kan oven i købet måske blive flere toner lysere end før gulvslibningen. Og med en grundig og professionelt udført efterbehandling kan trægulvet holde sig flot i mange år.

Du kan læse mere om gulvslibning på https://gulvkanonen.dk/ 

Flere nyheder