Få det bedste tilbud på en billig maler

01 juli 2019 Astrid Pedersen
image

Har du netop investeret i en ny bolig – og er den, hvad man på ejendomsmægler sprog kalder for ”et rigtigt håndværker tilbud”? Så kommer det jo nok ikke som nogen overraskelse, at der er meget, der skal laves. Til dette formål har du brug for dygtige håndværkere, idet mange opgaver ikke kan eller må udføres af lægpersoner.

Visse former for elektriker eller vvs arbejde skal udføres af en autoriseret fagperson, af sikkerhedsmæssige årsager. Og selv om du i princippet selv kunne sætte fliser op i badeværelset eller skære trælister til, vælger du sikkert også at hyre en dygtig murer eller snedker til disse opgaver. Så hvorfor egentlig forsøge at spare på malerarbejdet ved at udføre dette selv?

Hyr en professionel maler – for det bedste og smukkeste resultat

Du tænker måske, at der er penge at spare ved selv at udføre det afsluttende malerarbejde. Men her skal du overveje, om ikke det bedre vil kunne betale sig at kontakte et malerfirma og få et tilbud på denne opgave. Et godt og gedigent stykke malerarbejde er ikke gjort med at smøge maling på lofter og vægge. Der skal et solidt stykke forarbejde til – og det kræver tålmodighed og det rette håndelag.

Samtidig skal du regne med, at det på ingen måde er gratis at male selv. Tidsforbruget alene udgør mange mandetimer – og har du fast arbejde, som du skal tage fri fra, har en dygtig maler næsten allerede tjent sig selv ind. Materialer og udstyr repræsenterer også en ikke ubetydelig udgift. Og her skal du regne med, at maleren vil kunne skaffe disse billigere, end du selv vil kunne i det lokale byggemarked.

Find din maler online hos Malerkanonen

Alt i alt kan det altså bedst betale sig at få fat på en dygtig, faglært maler – kig ind på Malerkanonen.dk og få et godt tilbud.

Flere nyheder