Boligadvokat med styr på Frederiksberg

31 oktober 2016 Emilie Jacobsen

Når du skal købe en bolig på Frederiksberg, er det rart at hyre en boligadvokat, der har styr på området. Frederiksberg Kommune er et af de steder, der har den højeste kvadratmeterpris. Du skal derfor regne med at skulle af med en del penge, hvis du gerne vil købe lejlighed eller hus  der. Det vil derfor være en stor investering, du skal gøre. Samtidig er det et område, hvor boligerne har enormt kort liggetid. Du skal derfor være hurtig for at sikre dig en bolig. Der vil derfor ofte være andre interesserede, og det kan derfor være svært at forhandle et afslag i prisen. 

Når du vælger en boligadvokat, er det en god ide at vælge en, der har styr på Frederiksberg. En der ved, at det handler om at være hurtigt ude, hvis man gerne vil sikre sig en lejlighed eller et hus. Hvis du leder efter en boligadvokat Frederiksberg, kan du for eksempel henvende dig til Hviid Advokater. De har en afdeling på Frederiksberg og har mange års erfaring som købere af boliger i bydelen. 

Selvom et område er populært og dyrt, er det stadig en god ide at få en boligadvokat til at kigge købskontrakten og de øvrige papirer i forbindelse med bolighandlen igennem. Det kan gøre, at du kan slippe for ubehagelige overraskelser efterfølgende. Det er ikke mindst økonomisk. Selvom der er mange andre, der er interesserede i den samme bolig som dig, og du er virkelig opsat på at bo på Frederiksberg, er det en dårlig ide bare at sige ja til en bolig. Det er helt i orden at stille krav til boligen og til sælgeren. Hvis sælgeren ikke vil gå med til det, er han eller hun ikke den rigtige at indgå en aftale med. 

Hvis du har brug for at handle hurtigt, kan du eventuelt skrive en kontrakt under med et advokatforbehold. På den måde kan du komme foran alle de andre interesserede. Når du skriver under med et advokatforbehold, kan du nemlig kun springe fra, hvis din advokat finder ud af, at der er en fejl ved boligen eller ved handlen. Hvis du er sikker på, at det er den bolig, du gerne vil have, er det derfor en god løsning. Det kan sikre dig, at du får den bolig, du gerne vil have, men at du også får den sikkerhed, du har brug for i forhold til det juridiske og det økonomiske. 

Flere nyheder